Kategorier
Konsertfoto Nyheter

Rookiefestivalen i Hultsfred.

Rookiefestivalen är en årligt återkommande festival i Hultsfred, 8 år i rad har jag varit där och redan nu längtar jag till nästa års upplaga.

Nya hungriga band som får ca 30 minuter i rampljuset, oavsett genre ger de allt på scenen och jag har sett många fantastiska akter genom åren. Jag brukar nämna att Miss li såg jag för först gången 2006 på en liten scen på den här festivalen och minns vilken wow-upplevelse det var. Idag tror jag de flesta vet vem hon är. Det ska blir spännande att se om några av årets band slår igenom lika stort.

Förutom Rookie-akterna så spelar ett par större akter, i år var det Jasmine Kara och Adrian Lux.

 

Adeé

Adee

 

Adrian Lux

Adrian Lux_01

Adrian Lux_02

Besserbitch

Besserbitch002

Besserbitch001

 

 

Hökartorget

Hökartorget001

Ida & Elina

Ida & Elina

Jasmine Kara

Jasmine Kara001

Jasmine Kara002

Me the tiger

Me the tiger_002

Me the tiger_001

Me the tiger_003

Siphon Fuel

 

Siphon fuel_004

 

Siphon fuel_001

Siphon fuel_003

Siphon fuel_002