Kategorier
Familjefoto Nyheter

Publiceringar och barnfoto inför jul

ctfoto_003

 

Jag tänkte att det var dags för en liten uppdatering! Det har varit fullt upp på sistone, här ovan ser ni några av de publikationer jag har medverkat i. Jag har haft möjligheten att medverka när Kustbygg blev KBG och när Friskvårdshuset bytte ägare. Jag har fotat alla bilderna i Maxi bladet för Oskarshamn samt tagit bilder till ”Upplev – Höst och vinterguide om Oskarshamn”.

 

ctfoto_001

Annars börjar det lacka mot jul och det har varit en hel del besök av barn och familjer i studion, de bilderna kan jag naturligtvis inte visa här före jul, då riskerar vi att avslöja fina julklappar i förväg! Det börjar brinna i knutarna men det finns endel tider kvar främst med Johan som hjälper till på kvällar och helger.

Kontakta Johan på 070 – 868 88 58.